Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Πρόσκληση του Melissologia H.B.F.

Καλή Χρονιά!!!Χρώμα  κειμένου

Το φόρουμ Melissologia H.B.F. προσκαλεί όλους τους μελισσόφιλους να το επισκεφτούν και να περιηγηθούν στις σελίδες του. Πρόκειται για ένα νέο ελληνόγλωσσο φόρουμ συζητήσεων, με θεματικά πεδία που έχουν σχέση με τις μέλισσες… όλα τα είδη μελισσών. Εύχομαι να ανταποκριθούν οι φίλοι στη πρόσκληση και να εμπλουτίσουν το φόρουμ με την «internetική» παρουσία τους. Η διεύθυνση του φόρουμ είναι:

 

https://melissologia.forumgreek.com/ 

 

Παρακαλώ πολύ προσέξτε ότι το link προς το φόρουμ μετά το 2020 έχει αλλάξει. Δεν ισχύει η παλιά διεύθυνση παρά μόνο αυτή που αναφέρω παραπάνω. Όλα τα θέματα του φόρουμ, παλιά και καινούργια είναι εκεί. Καλό διάβασμα....

1 σχόλιο:

Νίκος Δ.Ε. Καββαδάς είπε...

αγαπητέ φίλε Λιγνηστή
θα σου εκφρασω αρχικά τις ευχαριστίες μου για την συμπλήρωση και θα ήθελα να μάθω αν ξέρεις πως μπορεί να προμηθευτεί κανείς το περιοδικό που μου λες.
Είδα με πολύ ενδιαφέρον το ιστολόγιο σου και το βρίσκω εξαιρετικό και για το ιδιαίτερο του θέμα αλλά και για τη παρουσίαση του.Συνάντησα κάτι που σε ενδιαφέρει στις ιταλικές ιστοσελίδες που μπορείς να βρείς στο ιστολόγιο μου αν το ξανασυναντήσω θα σε καθοδηγήσω με ακρίβεια αν το βρεις εσύ στείλτο μου να στο μεταφράσω.
καλή συνέχεια στην όμορφη προσπάθεια σου φιλικά Νίκος