Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Συλλεκτικό Αναμνηστικό Αργυρό Μετάλλιο της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος



Με την ευκαιρία της επερχόμενης συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος, το Δ.Σ. της εταιρείας επιθυμεί να εκδώσει συλλεκτικό αναμνηστικό αργυρό μετάλλιο, σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και σε ποιότητα proof. 

Το μετάλλιο θα εκδοθεί στο κρατικό Νομισματοκοπείο (Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών) και θα φιλοτεχνηθεί από τον καλλιτέχνη (γλύπτη και χαράκτη) κ. Γεώργιο Σταματόπουλο ο οποίος φιλοτεχνεί τις εκδόσεις των αναμνηστικών Ελληνικών νομισμάτων από το 1997 και έχει πρόσφατα διακριθεί δύο φορές με το πρώτο βραβείο σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την επιλογή του χαράκτη της έκδοσης 2-εύρων της ΕΕ (10 χρόνια της Ο.Ν.Ε., 30 χρόνια της σημαίας της ΕΕ).
 
Τα στοιχεία της έκδοσης θα είναι:

1. Ποιότητα proof
2. Μέταλλο: άργυρος (0,925)
3. Βάρος 28,28 gr και διάμετρος 38,61 mm
4. Παρουσίαση σε πολυτελές κουτί, εντός ειδικής προστατευτικής κάψουλας, προκειμένου να μην πιάνεται το μετάλλιο με τα χέρια, και με αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητας
5. Ενημερωτικό συνοδευτικό φυλλάδιο για τους σκοπούς και τις δράσεις της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος
6. Κόστος 50 ευρώ με προεγγραφή και πληρωμή

Το μετάλλιο θα εκδοθεί σε αυστηρά καθορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Πιστεύοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή προωθεί τους σκοπούς της Εντομολογικής Εταιρείας, έχει σημαντικό συλλεκτικό, επιστημονικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας το ταχύτερο δυνατόν και πριν την 31η Δεκεμβρίου 2015 συμπληρώνοντας την φόρμα στο παρακάτω link:



EEE Full Logo

Δεν υπάρχουν σχόλια: